12 Mayıs 2015 Salı

MİCHAEL JACKSON VE .LLUMİNATİ - BÖLÜM 3



Arayı biraz açtık galiba. Özür dileyerek başlamak isterim. 

Bu Bölümü Doğru idrak etmek için şu iki bölümü okumanızı rica ederim:






"Beni emdiler. Bunlar sülük gibi. Bundan çok yoruldum. Dünyanın en popüler kişisiyle yola çıktılar, çok para yaptılar. Büyük evler, arabalar ve her şey... 
Sonunda bir kuruşsuz bıraktılar. Bu bir komplodur. Yahudiler bunu kasten yaptılar."
                (2003 yılında Michael Jackson'ın eski danışmanına bıraktığı sesli mesaj)


Tarihler 2001 yılını gösterdiğinde Michael Jackson 

"Invincible" (Yenilmez) albümünü çıkardı. Albüm 13 milyon sattı. Michael Jackson'ın kariyerindeki en düşük satış olduğu için müzik eleştirmenleri tarafından felaket olarak görüldü. 
Eğer olayın perde arkasına bakacak olursak Michael Jackson Sony ile yollarını ayırmak istiyordu. Bu yüzden albümü çıkarmadan önce Sony'nin başkanı Tommy Mottola'ya şirketten ayrılacağını söyledi. Çünkü Michael'ın amacı kendine ait bir plak şirketi kurmak, kendi eserlerini kendi yayınlayıp hem kendi kazancını artırmak hem doğru şekilde kendi reklamını yapmak hem de Sony'nin kârdan pay almasını engellemekti. Ama Michael Jackson'la Sony arasındaki sözleşme 2017'ye kadar geçerliydi.


Bunun üzerine Sony Invincible albümünün reklamını yapmadı, Michael'a Amerika'da turne düzenlemedi ve çoğu şarkıya klip çektirmedi. 


Michael Jackson'la Sony'nin arası iyice açıldı. Bütün bunlar göz önüne alındığında 13 ülkede bir numaraya oturan albüm Michael Jackson'ın bittiği haberlerini ortaya çıkardı. Sadece 'You Rock My World' ve hepimiz bu gece ağlarsak, dünyayı değiştirebiliriz sözlerini içeren 'Cry' adlı barış temalı şarkıya klip çekilmiştir. 


CRY Şarkısı Ve Klibi

2003 yılına geldiğimizde ise Michael'ın müslüman olduğu haberleri bütün dünya medyasında yankı buldu. Ne Michael Jackson ne de ailesi bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı. 2004 yılında medyada karalama kampanyası başladı. Michael Jackson'ı karalayan dizilerin yanında, alaya alan yazılar ki en önemlisi Eminem Just Lose It klibiyle Michael Jackson'ın saçının yanmasıyla dalga geçti ve çocuk tacizcisi imasında bulundu. Şikayet edilmesine rağmen klip çoğu kanal tarafından yayınlandı. 2005 yılında ise arkadaşıyla konuşan Michael Jackson hastalığından dolayı kaldırıldığı hastahanede öldürülmek istendiğinden dolayı hiçbir şey yiyip içmediğini çünkü zehirlenmeye çalışıldığını söylemiştir. Aynı yıl içerisinde çocuk tacizcisi nedeniyle 10 dava daha açıldı. Hepsinden aklanınca bir davet üzerine Bahreyn'e gitti. Yine müslüman olduğu burada bir cami yaptırdığı haberleri çıktı. Bu dönem içerisinde 2009'da ölümüne kadar Michael Jackson Sony'e kazandırmamak için yeni bir albüm çıkarmamıştır. Sony Michael Jackson'ın eski şarkılarını sürekli piyasaya sürmüştür. Michael Jackson 2009 yılında son dediği "This Is It" adlı turneye çıkacaktı. Öldüğü için çıkamadı. Sony prova görüntülerini bir film haline getirerek yayınladı.


  • MİCHAEL JACKSON'IN ÖLÜMÜ VE SONRASI


Michael Jackson 25 Haziran 2009'da ölmüştür. Aşırı derecede kullandığı anestezi ilaçlarından dolayı öldüğü açıklansa da medyada .lluminati tarafından öldürüldüğü (yüksek ihtimal), ölmediği ama .lluminatiden saklanmak için öldü haberinin yayınlandığı söylenir. Michael Jackson ölümünden sonra da büyük bir kâr kapısı olmuştur. Sony ölümünden 1 yıl sonra MJ'nin yayınlamadığı şarkılarından oluşan "Michael" albümünü yayınlamıştır.


Albümün kapağında .lluminati yanlısı semboller vardır.(Michael Jackson'ın duruşu masonik bir duruştur, omzundaki kelebek arkasındaki robotik yüz gibi.....) Sony albüm için 3 klip çekmiştir. Şarkıların çoğunda ses Michael'a ait olmadığı için ailesi tarafından dava açılmıştır. 

2014 yılında Sony tarafından Michael Jackson'ın yayınlamamış 8 şarkısının bulunduğu Xscape albümü yayınlanmıştır. 

2 şarkıya klip çekilmiştir 1 şarkının ise hologram videosu vardır. Böylece albümün 3 video klibi vardır.
'Slave To The Rhythm' adlı hologram videosu şeytani yani .lluminatik semboller içerir. 


 Dansçıların maskelerindeki boynuz işareti


Yanlardaki sütunlar ve arkadaki damalı zemin



Bitirirken
Forbes dergisine göre Jackson en çok kazanan ölü ünlüdür. 2014 verilerine göre sadece 2014 yılı içinde 140 milyon dolar kazanmıştır. Bugün bile .asonik teşkilatlar Michael'ın üzerinden para kazanmaktadır. Onu mücadelesinden dolayı kutlamak lazım ama sonuç ortada. Uyanıp beraber olmalıyız. Bir kişinin mücadelesi değil. Sadece karşı çıkan bir insana yapılanları okuduktan sonra bugün bunun için çalışan şarkıcıların gençleri nasıl ahlaki olarak çökerttiğini siz de bir düşünün. 

1 yorum:

  1. Sıyonıstler bırer RUHHASTASI PİSLİKTIR Bu kahpe cocuklarını cıddıye almayın. Sonunda Sıkıp atacaklar topragın altına bu Pıslıklerı.

    YanıtlaSil